محمدرضا جروقی، رییس اداره بهزیستی شهرستان میانه، با حضور در اداره پلیس راهنمایی و رانندگی، از زحمات و تلاشهای سرهنگ محمدحسین ساعدپور یگانه، رییس پلیس راهور شهرستان میانه و سرگرد حسین خدادادی، کارشناس تصادفات این یگان، تقدیر و تجلیل به عمل آورد.
به گزارش روابطعمومی و امور فرهنگی بهزیستی شهرستان میانه؛ این تقدیر به پاس همکاری مؤثر پلیس راهور با اداره بهزیستی و نقشآفرینی آنان در برقراری امنیت جادهای و ایجاد نظم و تسهیل تردد وسایط نقلیه در سفرها و ماموریت های مختلف بهزیستی در سطح شهرستان میانه صورت گرفت. در این مراسم، جروقی با اهدای لوح سپاس از خدمات ارزنده این عزیزان قدردانی کرد.
جروقی در حاشیه این دیدار با اشاره به نقش مهم پلیس راهور در تأمین نظم و آرامش شهروندان اظهار داشت: «پرسنل خدوم پلیس راهور، با روحیهای جهادی، همواره در خط مقدم برقراری امنیت ترافیکی حضور دارند و با تلاش شبانهروزی خود، از جان و سلامتی مردم حراست میکنند. همکاری سازنده آنان با بهزیستی در ارائه خدمت به جامعه هدف، شایسته تقدیر و تحسین است.»
وی ابراز امیدواری کرد این تعاملات سازنده و مؤثر بین دستگاهی، در جهت ارائه خدمات بهتر به مردم بهویژه جامعه هدف بهزیستی، استمرار یابد.












نظر شما